Tembung Plutan Ing Boso Jowo

Tembung Plutan Ing Boso Jowo :

No Tembung Tembung Plutan
1 Abot => Bot
2 Amrih => Mrih
3 Awit => Wit
4 Awor => Wor
5 Alon => Lon
6 Liyan => Lyan
7 Luwih => Lwih
8 Maring => Mring
9 Murih => Mrih
10 Para => Pra
11 Perang => Prang
12 Sarana => Srana
13 Sari => Sri
14 Serat => Srat
15 Seru => Sru
16 Suwara => Swara
17 Suwarga => Swarga
18 Swawi => Swawi
19 Suwari => Swari
20 Suwiwi => Swiwi
21 Weruh => Wruh
Hits: 823