Arane Wilangan / Ongko Ing Boso Kawi : 1 = eka 2 = dwi 3 = tri 4 = catur 5 = panca 6 = sad 7 = sapta 8 = hastha 9 = nawa 10 = dasa 100 = satus 1.000 = sastra 10.000 = saleksa 100.000 = sakethi 1.000.000 = sayuta   Hits: