Kumpulan Data Jenenge Satriya, Ratu, Pandhita Lan Kasatriyane dalam Pewayangan

Share

Berikut ini adalah data Satriya, Ratu, Pandhita Lan Kasatriyane dunia pewayangan :

Jenenge Satriya lan Kasatriyane

  1. Abimanyu satriya ing Plangkawati
  2. Anoman  satriya ing Kendhalisada
  3. Arjuna satriya ing Madukara
  4. Aswatama satriya ing Sokalima
  5. Antareja  satriya ing Jangkarbumi
  6. Dresthajumna satriya ing Cempalareja
  7. Dursasana satriya ing Banjarjungut
  8. Gathutkaca satriya ing Pringgodani
  9. Jayadrata satriya ing Banakeling
  10. Kumbakarna satriya ing Panglebut Gangsa
  11. Lesmana Mandra- kumara satriya ing Saroja Binangun
  12. Nakula lan Sadewa satriya ing Sawojajar
  13. Samba  satriya ing Paranggarudha
  14. Setiyaki  satriya ing Lesanpura
  15. Sengkuni  satriya ing Palasajenar
  16. Werkudara  satriya ing Jodhipati

Jenenge Ratu lan Pandhita

  1. Prabu Arjuna Sasrabahu  ratu ing Maespati
  2. Prabu Baladewa  ratu ing Mandura
  3. Prabu Basudewa ratu ing Mandura
  4. Prabu Bomanarakusura  ratu ing Trajutrisna
  5. Prabu Drupada  ratu ing Cempala
  6. Prabu Dasarata  ratu ing Ngayodya
  7. Prabu Dasamuka  ratu ing Ngalengka
  8. Prabu Drestarata  ratu ing Ngastina
  9. Prabu Kresna  ratu ing Dwarawati
  10. Prabu Karna  ratu ing Ngawangga
  11. Prabu Maswapati  ratu ing Wiratha
  12. Prabu Niwatakawaca  ratu ing Iman Imantaka
  13. Prabu Pandhu Dewanata  ratu ing Ngastina
  14. Prabu Puntadewa  ratu ing Ngamarta
  15. Prabu Ramawijaya  ratu ing Pancawati
  16. Prabu Salya  ratu ing Mandraka
  17. Prabu Sugriwa  ratu ing Guwakiskendha
  18. Prabu Suyudana  ratu ing Ngastina
  19. Begawan Abiyasa  pratapane ing Saptaarga
  20. Resi Bisma  pratapane ing Talkandha
  21. Pandhita Durna  pratapane ing Sokalima
  22. Begawan Mintaraga  pratapane ing Indrakila
  23. Resi Palasara  pratapane ing Ratawu
  24. Resi Subali  pratapane ing Guwakiskendha
Hits: 25298