Arti Peribahasa Sing bisa dadi utusaning Pangeran iku ora mung janma manungsa wae.

Sing bisa dadi utusaning Pangeran iku ora mung janma manungsa wae.

Arti Peribahasa :

Yang dapat menjadii utusan Tuhan itu bukan hanya manusia.

Hits: 795


Add a Comment

Your email address will not be published.