Arti Peribahasa Pangeran iku menangake manungsa senajan kaya ngapa.

Share

Pangeran iku menangake manungsa senajan kaya ngapa.

Arti Peribahasa :

Tuhan itu memenangkan manusia bagaimanapun juga.

Hits: 1711


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *